Våren börjar bokas upp

Nu var det på tok för längesedan jag uppdaterade något här… Det har dock varit en ganska lugn period musikaliskt sett så det har inte varit så mycket att skriva om. Nu börjar dock våren och sommaren bokas upp så det blir lite mer spelningar.
På lördag åker jag och Percy Bergman till Kristdala som ligger mellan Hultsfred och Oskarshamn för en liten konsert med bara oss två. Kommer bli en blandning av Ekbergsånger, eget material och lite annat.
Sen är det lite medverkan på Gudstjänster i Ljungby och Vårgårdatrakten inbokat i maj och juni.
I sommar får jag förmånen att få följa med på SommarOas, Oasrörelsens sommarkonferens där jag ska vara med som en av sångarna i Lovsångsteamet. Jag var med på HöstOas som jag skrivit om tidigare och med det i bakhuvudet åker jag gärna med på detta också.
Jag ska även få komma och spela på Sommarhemmet Sundet utanför Lagan i år. Har spelat där några gånger tidigare och det är alltid lika trevligt!
Jag har tidigare skrivit om en planerad skivinspelning, planering fortgår men det kommer inte ske något med det förrän tidigast till höst/vinter av personliga skäl. Men det ger också möjlighet att fokusera på mer låtskrivande. Det kommer fortfarande till mig låtar, ska bara få tiden att sitta och göra dem färdiga.