Allhelgonahelg med mycket sång

Nu till helgen blir det mycket sjungande och spelande för min del igen. På förmiddagen är jag med mitt ordinarie lovsångsteam i Betelkyrkan Ljungby och spelar på gudstjänsten. Det blir både lovsångsledning och några solosånger.

Sen på eftermiddagen åker jag mot Varberg för att spela och sjunga på en konsert under temat ”Sånger om himlen” tillsammans med Monica Frick från Lagan som jag spelade med på midsommar på Bödagården och som sedan tog med mig till Höst-Oas som musiker 14-15 oktober. Nu ska vi sjunga tillsammans vilket ska bli väldigt roligt!

Sen söndag kväll blir det lovsångsgudstjänst i Betelkyrkan igen.

Jul har jag inte så mycket bokat ännu, jag ska vara med på en lokal julkonsert i Ljungby den 2/12 som jag kommer släppa mer information om längre fram. Men annars är det än så länge rätt så tomt vilket är lite ovanligt vid jul för min del.

En liten rapport kommer nog efter helgens spelningar.

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *