En lite sen rapport från Sommar i Parken…

För två veckor sedan stod jag på scenen i hembygdsparken i Ljungby på premiären av Allsång i Parken.

Med mig hade jag ett fantastiskt kompband som heter Junifamiljen, som är husbandet på dessa kvällar. Ett extremt bra gäng med musiker, varav jag bara spelat med en av dem innan, Johan Råsbrant på trummor har varit med mig på ganska många spelningar vid det här laget. De andra var det första gången jag spelade med men förhoppningsvis inte sista gången.

Jag inledde med livepremiär på sången ”Håll mig kvar”. Den som släpptes som singel digitalt för några månader sen. Förhoppningen var att den skulle kommit med i Svensktoppen Nästa, men så blev det inte tyvärr. Micke Martinsson spelade det pianospel som Samuel Wilhelmsson lagt på studioversionen med bravur och låten gick riktigt bra och jag upplevde en bra respons från publiken.

Jag fortsatte sedan med sången ”Hopp om ett liv” som är med på skivan ”För kärleks skull” som jag skrev om sist. Skivan släpps i dagarna och jag kommer publicera mer info framöver. Klart är iallafall att alla intäkter från sången, både skivförsäljning och stim-pengar kommer gå oavkortat till Erikshjälpens arbete för barn på flykt vilket känns väldigt bra!

Avslutningsvis så spelade jag ”Även när du faller” som är en av mina personliga favoriter och som fungerar bra live. Sedan var det dags för mig att vara allsångsledare, för min del blev det ”Sån’t är livet” som jag sprang runt bland publiken med mikrofon i handen och sjöng och lät publiken sjunga.

Mikael Fridén har tagit några fina bilder och Smålänningen skrev både före och efter konserten, se bildspel nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *