Sommar i parken, skivsläpp och lite till

I måndags var jag och övade med kompbandet som spelar på Sommar i Parken i Ljungby, jag ska vara med och medverka med tre sånger och givetvis en allsång onsdagen den 15/6. Bandet är grymt bra och övningen gick fantastiskt bra. Ska bli roligt!

En annan rolig och väldigt angelägen sak som jag medverkar i är projektet ”För kärleks skull” som jag skrivit om tidigare här på sidan. Jag medverkar med en sång av de 21 låtar som kom med i projektet som är ett insamlingsprojekt för att hjälpa syriska barn på flykt via Erikshjälpen. Idag var det ett reportage med Johan Mauritzson i Dagen som förutom att bidra med en låt även jobbar med layouten för skivkonvolutet.

Planen är att skivan skall släppas innan midsommar, några av låtarna kommer framföras på Gullbrannafestivalen, jag kommer själv inte medverka men hoppas kunna komma dit och lyssna.

På det hela taget så är det en händelserik period nu. Hade hoppats på att även kunna vara med som en av finalisterna i Svensktoppen Nästa, men tyvärr blev det inte så. Låten ”Håll mig kvar” finns dock ändå att lyssna på närhelst ni önskar…

Ska även medverka på Torpkonferensen med Einar Ekbergprojektet, måndagen den 20/6.

Sommaren och hösten är däremot tomma i övrigt, så önskar ni boka in något så är det bara att kontakta mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *