Beställ ”För kärleks skull”

Äntligen kan jag meddela att skivan för kärleks skull finns tillgänglig för beställning. En skiva med fantastiska nyskrivna sånger av mycket hög kvalitet av flera namnkunniga kristna artister och musiker. Jag är oerhört stolt över att få dela denna skiva med detta sällskap där jag medverkar med en sång som heter ”Hopp om ett liv” som är en duett med Jennie Gunnarsson. Musiken står jag och Marcus Sigvardsson för, Marcus spelar också alla instrument.

Glädjande är att alla medverkar utan kostnad på denna skiva, alla intäkter inklusive STIM-intäkter går oavkortat till Erikshjälpens arbete för barn på flykt från kriget i Syrien via deras samarbetsorgan på plats.

Jag har några skivor i Ljungby som kan säljas på plats, annars är det enklast att beställa skivan på Erikshjälpen.

Tack på förhand för ditt stöd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *