Studioinspelning

Igår, lördagen den 19/3 befann jag mig igen i Fredrik Bergmans studio i Lönsboda, tillsammans med honom och Zharlie Gustafsson. men denna gång var det inte för att spela in Einar Ekberg-sånger. Nej nu var det för att spela in en av mina egna låtar. Jag har tidigare nämnt att jag har nytt material på gång och nu spelade jag in en av de senaste låtarna jag skrivit, låten ”Håll mig kvar”. image

Anledningen till att jag spelar in den nu är att jag tänkte skicka in den till musiktävlingen Svensktoppen Nästa som anordnas av Sveriges Radio, jag var med där 2011 med ”Tårar som inte släpps ut” i en av delfinalerna i Kronoberg som hölls i Linnéparken i Växjö.

Deadline är sista mars så därav var det lite bråttom, men efter en lång dag igår så har vi kommit en lång bit på väg, det är klippning och mixning kvar som ska delas upp på Fredrik och Zharlie och mixningen ska Marcus Sigvardsson som producerade min förra skiva stå för.

Det är dessutom ett bra sätt att testa hur jag samarbetar med Fredrik och Zharlie för eventuella framtida inspelningar.

Nu återstår det att se hur det går i tävlandet, det kanske är dumt att flagga för innan att jag kommer skicka in min låt dit, men så är det och kommer jag inte med så gör jag inte det, själv tycker jag detta var en bra låt från början, och än bättre blev den igår i studion.

Närmast är det lite mer Einar Ekberg, närmast i Filadelfiakyrkan i Stockholm på en tisdag eftermiddag, det ska bli väldigt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *