Lite andra projekt

Nu är det tomt på spelningssidan, men jag har fått förmånen att få jobba med lite texter åt en annan artist. Min skivproducent Marcus Sigvardsson håller på med lite låtskriveri åt en kontakt han har och jag har fått en del av skisserna att skriva text till. Utmanande att skriva texter åt andra. Jag har faktiskt varit textförfattare på nästan ett helt album som släpptes 2001. Då var det på engelska och artisten var Eurodisco/Techno-bandet Pilot som släppte sin skiva ”You Better Get Used To It” på Feedback-Records. Då skrev jag alla texter utom 1 låt och på en låt skrev jag och Eric texten tillsammans.

Det är kul att få vara med och bidra och jag hoppas att det kan blir något av det projekt jag jobbar med nu. Ska bara få tid och möjlighet att sitta och skriva lite till så kommer det nog bli bra.

Egna låtar har det varit lugnare med, har lite skisser som är halvfärdiga, men sedan vi fick vårt andra barn som nu är 9 månader så har tiden inte riktigt funnits till att sitta och spela in så koncentrerat som det skulle behövas, så istället har det blivit att spela in de idéer jag har för att ta tag i senare. Jag har funderingar på att spela in en EP istället för en fullängdsskiva nästa gång.

I övrigt är det tomt i kalendern framöver avseende spelningar, jag kommer gärna till just er och spelar så hör av er med förfrågningar så kommer jag gärna och spelar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *