Kyrkosångare och Popquizare

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg här trots att jag har haft lite spelningar sedan sist. Dock inget med mitt egna material utan lite andra typer av spelningar.

Scenen i Kånna, kunde inte ta så mycket mer bilder...
Scenen i Kånna, kunde inte ta så mycket mer bilder…

Fredagen den 24/10 spelade jag på Kånna Hembygdsförenings Skördefest, utanför Ljungby. Spelade akustiska coverlåtar och kombinerade det hela med ett quiz som förmodligen var något för svårt, men det var en kul grej att slänga in istället för tråkigt och oinspirerat mellansnack. Så det kan det nog bli fler gånger när jag gör dylika spelningar. Jag är ju lite av en musiknörd och quizälskare.

I lördags var jag ganska nära Kånna, nämligen i Hamneda och Södra Ljunga Kyrka där jag medverkade som solist till kyrkokörerna i samma församlingar. Det var kantorn/organisten Johan Gustafsson som tog med mig på detta roliga uppdrag. Vi träffades på mitt jobb för ett halvår sen och pratade musik och jag nämnde att jag håller på med det både med eget material och som inhyrd solist. Sedan fick jag en förfrågan i september om jag ville vara med på denna allhelgonakonsert vilket jag gärna tackade ja till.

Det blev en blandning av sånger, Tillägnan (Monica Dominique), När löven faller ner (Carola) , Ensam vandrade du aldrig, Omkring tiggaren från Luossa (Hootenany Singer m.fl) och Håll mitt hjärta (Björn Skifs).

 

De två sistnämnda filmades i Södra Ljunga och kan ses här:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=IA6LV-G_LxA&feature=youtu.be]

 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=uL2Lirl62uA]

Stort tack till alla som kom på båda dessa spelningar! På återseende hoppas jag!

Imorgon blir det en liten spelning på festen för de som jobbat med Erikshjälpen Second Hand i Ljungby, alla frivilligarbetare som lagt ner själ och hjärta i denna butik som invigs på lördag! (Då är min fru med och leder barnkören på invigningen).

Jagar lite spelningar med fullt band, hör gärna av er om intresse finnes!

//Josef

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *