En sommarkväll på Bödagården

Efter att ha bott en vecka tillsammans med familjen på härliga Bödagården på Öland var det dags för fredagens spelning på samma ställe. Det var inte riktigt lika mycket folk som när Jonas Helgesson var där och talade, men det var ändå en hel del folk där.

Nathanael och hans fästmö Therese skulle vara med och spela bas, piano och köra och kom till Bödagården på fredag eftermiddag så vi kunde ta en stund till att öva ihop oss inför kvällens konsert. Det var lite strul med ljudet, men vi fick till slut fart på det och vi kunde köra vår konsert i den relativt kalla sommarkvällen. En hel del folk kom också under tiden som jag spelade vilket alltid är trevligt (roligare än när de går…).

Tack alla som lyssnade och hoppas vi ses igen!

Nu är det inga spelningar inbokade framöver förutom ett bröllop i Augusti, men det är ju ingen offentlig tillställning. Hör gärna av er om ni vill att jag kommer och spelar, antingen själv, med enklare komp eller med fullt band.

Önskar er en fortsatt trevlig sommar!

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *