Inskickat till Svensktoppen Nästa

Nu är min låt ”Sanningens Triumf” inskickad till P4’s musiktävling Svensktoppen Nästa. Det är en uptempolåt med mycket gitarrer och falsettsång. Nu återstår att se om jag får vara med och tävla i finalen vilket jag var 2012 på Allsången i Linnéparken i Växjö.

Tack till David Einebrant för vackert gitarrspel och Nathanael Nilsson för stabilt basspel, ett tack skickas också till Marcus Sigvardsson och Markus Lidevi för synpunkter gällande min mixning.

Jag återkommer om jag behöver mobilisera röstning…

”Då väcks din dolda längtan efter sanningens triumf, när lögnens skuggor dränks av kärleksljus
Då möter du din önskan om att andas nådens luft, en öppen väg till livet som aldrig någonsin tar slut”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *