Midsommarafton 10 år senare

Fick klart igår med att midsommarafton blir det konsert på Gräfsnäs slottsruin utanför Alingsås. Det blir konsert med fullt band, och faktum är att jag spelade där 10 år tidigare (2004) med Kite, även då på midsommarfirande. Historien upprepar sig… 🙂

PICT2531
Josef, David och Markus spelar på Gräfsnäs slottsruin midsommarafton 2004

Nu är frågan ute till mina tilltänkta medmusikanter så får vi se vilka vi blir på konserten, kul kommer det bli iallafall är jag övertygad om!

För övrigt så håller jag på med nya låtar, en av låtarna tänkte jag försöka få med till Svensktoppen Nästa, jag behöver bara spela in sången, sen är den klar. Den är dock en krävande sång rent sångtekniskt, så jag har inväntat den ”rätta dagen” för att spela in, men då deadline är den 1:a april så är det nog dags att börja försöka ändå….

Jag har även en del andra sånger på gång som är halvfärdiga till både text och arrangemang. Men just nu är det 4-5 låtar i produktionsstadiet som jag jobbar med, så det ser hoppfullt ut att kunna få ihop även en andra skiva.

Jag letar fortfarande spelningar för våren och sommaren, hör gärna av er om det finns intresse, kolla även när jag har spelningar inbokade om det kan passa att boka in en spelning dagen efter när jag ändå är ute och åker.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *