Jul och Juli

I söndags spelade jag och Nathanael på Betelkyrkans adventscafé i Ljungby. Vi spelade lite av det vi spelat runt om i Sverige i somras, men också ”I skuggan av Jul” och en akustisk version av ”O Helga Natt”. Det verkade vara uppskattat och vi hade en skön spelning.

Vill passa på att tipsa om att lägga till min jullåt ”I skuggan av jul” i era spellistor inför julen, min julsång som jag spelade in tillsammans med Marcus Sigvardsson hösten 2011 och som släpptes för julen 2011. Det är en sång om de som inte har en lika vit och härlig jul som omskrivs i de flesta julsånger. Om de som lever i skuggan av jul.

Låten finns på Spotify, iTunes och fler ställen som digital download.

Varför skrev jag då Juli här då? jo, 11:e juli ska jag spela på Bödagården på Öland igen, och troligen blir det även en spelning till på Öland den 12:e juli. Så sommaren börjar bokas upp vilket är jättekul! Hör gärna av er om ni har tips på ställen som ni tror jag skulle kunna spela på.

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *