Sommaren närmar sig!

Nåja, i alla fall i min bokningskalender. Har blivit preliminärbokad 11/7 vilket känns oerhört långt fram just nu. Men det är kul att det börjar frågas lite efter spelningar. Har även några krokar ute hos gamla arrangörer som förhoppningsvis leder till återbesök hos dom. Hör gärna av er om ni vet att det börjar bokas inför våren och sommaren hos er.

Nästa söndag på 1:a advent ska jag sjunga och spela i min hemförsamling i Ljungby. Det är ett adventscafé i kyrkan i samband med julskyltningen där jag ombetts spela lite låtar för besökarna, ska bli kul!

Har suttit med lite nya låtskisser utan att komma någon vart i dagsläget, men har i princip två nya låtar klara där bara sången fattas, så helt still står det inte.

Post navigation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *