Musikvideo på gång

Ni som följer mig på Facebook och Instagram har nog inte kunnat undgå att se att jag arbetat med en musikvideo de senaste dagarna. Tillsammans med min gode vän och duktiga fotograf Markus Lidevi har vi satt ihop en video på den engelska versionen av ”Små osådda frön” som heter ”Seeds That You Sow”.

Vi ville förmedla sångens ljusa känsla, den handlar om min vision av himlen och om vår resa till denna destination, hur vi genom våra ord och handlingar kan leda fler människor till tro genom att plantera små frön av tro i deras hjärtan, men också att det vi ser här en fantastisk sommardag bara är en liten glimt, ett litet frö av det vi kommer få se i himlen en dag.

Så kort sagt ville vi nyttja det fantastiska sommarväder vi fått njuta av några veckor. Ute på ett fält utanför Vårgårda stod vi och filmade, tack och lov blåste det uppfriskande vilket gjorde värmen uthärdlig. Sedan har vi jobbat med klippning, videon får premiär lite senare, men jag bjuder på några smakprov ur videon här.

På lördag är det dags att åka till Värnamo, då ska jag premiärspela på min nya gitarr som ni ser i bilderna från videon, en Taylor 114e för er som är intresserade, låter fantastiskt! Ses vi i Värnamo?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *