En sommarkväll i Sandsjöfors

IMG_0943Igår kväll var det så dags att spela på Ungdomsborgen mellan Norra Sandsjö och Sandsjöfors utanför Nässjö. Jag och min familj kom resande norrifrån då vi hade varit på campingsemester i Gränna tillsammans med några vänner. Detta gjorde att jag var något tröttare än vanligt men det gjorde mig inte mindre taggad.Trött men taggad

Nathanael, min tappra basist kom från Ljungby med min gitarr och sina basgrejer och tillsammans gick vi igenom kvällens låtordning. Vi började med I denna ljuva sommartid för att rama in den härliga sommardagen som började gå mot sitt slut och fortsatte sedan med mina sånger.

Publiken var av blandade åldrar och det var en skön stämning under min dryg timmeslånga

IMG_0949Spelningen verkade uppskattad och jag lyckades hålla fokus och energi uppe trots tröttheten, väl hemma var det dock sängen som hägrade, ut med all packning ur bilen och sedan huvudet på kudden, sen ringde klockan och det var dags för det vanliga jobbet igen.konsert. Jag hade som sagt min familj med och i samband med att jag satte upp mina skivor på ett bord så ställde min 6-åriga dotter fram det som var kvar av hennes bokstavskex tillsammans med en egenskriven skylt som det stod ”gratis” på så alla som passerade utgången vid

 

skivbordet bjöds på ett kex av en charmig tjej, jag måste ha med henne fler gånger! 🙂

Tack alla som kom och lyssnade på mig, jag kommer gärna tillbaka till er och hoppas det är ömsesidigt!

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *