Från västkust i fredags till östkust idag

Lite sent kommer här en sammanfattning av fredagens eftermiddagsspelning på Gullbrannafestivalen.

Det var en skön känsla att få spela låtarna med fullt band, bra ljud och ljus. Det var faktiskt nästan fullsatt i lokalen när jag började även om det märktes när Therese Fredenwalls konsert började på stora scenen. Då tunnades det ut lite.

Men på det hela taget var det en lyckad spelning med mina fantastiska medmusikanter. Idag tar jag med basisten och Klippan Nathanael Nilsson till Öland för en lite mer avskalad spelning på Klintagården.

Som ni kanske sett på hemsidan så blir det lite bilder från mitt instagramkonto upplagda här. Där ska ni kunna följa mitt spelande, övande och låtskrivande.

Kan tipsa om att jag håller på att jobba med en ny låt. Sanningens triumf blir nog titeln på den. Men den räknar jag med att hålla på till nästa skiva 😉

Vi hörs vänner!

Josef

20130707-130114.jpg

20130707-130139.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *