Semesterställen i helgen

Igår övade vi inför spelningen på Gullbrannafestivalen utanför Halmstad på fredag, ska bli grymt roligt att få spela där, är smickrad över att de ville ha mig där. Tiden är rätt så tidig, men samtidigt så ger det mindre konkurrens och mer utrymme för mig personligen att få se andra artister 🙂

Sättningen blir följande:
Josef Tingbratt – Sång och Gitarr
Jennie Gunnarsson – körsång
Staffan Petersson – Klaviatur i mängder
Nathanael Nilsson – Bas och kör
Johan Råsbrandt – Trummor
David Einebrant – Elgitarr

Har försökt att sätta ihop en spellista utifrån de jag tycker är de bästa låtarna, återstår att se om jag valt rätt 😉

På söndagen blir det sedan en tur till östkusten istället och Klintagården på Öland där jag och Nathanael ska spela.

Ses vi på något av ställena?

 

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *