Releasedatum bestämt

23/2 ska det bli release av min skiva ”Alla delar av mitt liv”, det firas med en releasekonsert i Betelkyrkan i Ljungby samma dag. Har du möjlighet att komma är du jättevälkommen!

Jag är helgen innan i Vårgårdatrakten och spelar på söndagen, letar fortfarande efter intresserade församlingar som vill ha en enklare konsert på lördagen den 16/2, spelar med enklare sättning utan trummor. I bästa fall kan det vara möjligt med en smygrelease på skivan den helgen också.

Har fått en bokning på Klintagården på Öland den 7/7, ser fram emot att få åka till Öland mitt i sommaren, är du i närheten på semestern så kom gärna och lyssna!

Men det mesta fokuset ligger just nu på nästa veckas jobb, ska spela in låtarna i nästa vecka. Rösten hålls i gång med lite sjungande varje dag och de sista förberedelserna görs av låtarna (har fortfarande några översättningar kvar att göra för de engelska spåren…) Ber för att inte åka på någon förkylning eller så denna vecka, be gärna med mig om detta.

Nästa vecka kommer det uppdateras både här och på Facebooksidan med bilder från inspelningen. Om du har facebookkonto och gillar mig så se till att du även ”gillar” mig på Facebook (se länken här till höger).

Fick veta att Sofie Persson som ska designa skivomslaget har fått fotona av Markus Lidevi som vi tog i förra veckan, så allt flyter på enligt plan, skönt!

Till nästa gång!

Frid!

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *