Gott nytt 2013! Ett år jag ser fram emot väldigt mycket!

Så var 2012 slut, för mig har det förutom vardagslunken med arbete, familj och fritid inneburit planering inför den kommande inspelningen.

Jag har valt att ge ut skivan i egen regi men med professionell producent och riktigt skivtryck, det ger mig kontroll på hela situationen, men gör också att jag måste ha just kontroll på hela situtationen.

Det är mycket att tänka på och förbereda. I söndags (30/12) fotograferade Markus Lidevi mina bilder till skivomslaget i samarbete med Sofie Persson som skall designa skivomslaget. Man vill få med mycket av tankar och idéer samtidigt som man vill att det ska vara enkelt och avskalat. Men jag känner att vi har en väldigt bra helhetssyn på hur omslaget skall se ut. Markus som tidigare spelade bas i Kite med mig är en grymt bra fotograf och den som fotat mina pressbilder hittills.

Sofie går en utbildning i förpackningsdesign i Sunne och vann senast i höstas en designtävling på förpackningsmässan på Elmia. Ett av hennes alster kan ses i denna youtubefilm.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D0ZT_LME5Go]

Så nu är det ”bara” musiken kvar. 13/1 skall jag vara i Göteborg och påbörja inspelningen tillsammans med Marcus Sigvardsson. Jag ska de närmaste veckorna jobba med lite tankar och idéer kring trumkomp, arrangera färdigt ”Aldrig mera vara rädd” och skriva klart engelska texter på 3-4 låtar till. Jag har tänkt att spela in dubbla sångspår på samtliga låtar för att kunna spela även utomlands på sikt.

Det som är kvar för året som kommer är spelningar. Jag vill verkligen ut och spela min musik för just dig och hoppas jag får möjlighet till detta. Jag vet att det börjar bokas in för konserter, cafékvällar och möten runt om i landet nu, och jag finns gärna med i era tankar och planer. Flexibiliteten är stor, jag kan komma med fullt band för en riktigt maffig konsert, i enklare sättning eller helt själv med min gitarr. Har ni musiker på plats så kan jag även spela med dem som kompband. Lyssna gärna på mina låtar här på hemsidan, behöver du några låtar för att spela som exempel för de som sköter bokningar så hör av er till mig så löser jag detta.

Jag vill önska alla som följer mig och min arbete med musiken ett riktigt gott nytt år och hoppas vi ses under året!

Guds frid!

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *