Ska försöka tävla igen

Skapandet och producerandet av låten ”Flyga med mig” går sakta framåt. Har den just nu snurrande i hörlurarna varje gång jag är ute på promenad för att få idéer kring arr, stämmor m.m.

Har tänkt att skicka in låten till P4’s tävling ”Svensktoppen Nästa” och testa min lycka, det kostar ju inget att försöka i alla fall. Men än så länge fattas mycket innan låten blir klar.

Har börjat förbereda söndagens framträdande i min kyrka, Betelkyrkan i Ljungby. Denna gång blir det nog inget eget material utan lite andra låtar, kul med lite omväxling. Sanna (min fru) ska kompa mig på piano och det blir bland annat en låt som ligger mig varmt om hjärtat och som jag länge velat få tillfälle att framföra. Nu är de tnog dags. Mer säger jag inte innan söndag. 😉

Jagar fortfarande runt kring spelningar i sommar, är ni intresserade så hojta till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *