Arrangemanget faller på plats…

…”Flyga med mig” börjar bli mer och mer strukturerad. Gillar detta med att sitta en liten stund i taget med en låt och låta den växa fram. Det är faktiskt fördelen med att egentligen inte ha tid att sitta och spela, man spelar en stund, nynnar lite på låten, kommer på lite till. Nästa gång man sätter sig och spelar låten har den ändrats lite till och börjat ”fylla ut ramen”.

Texten handlar om mod och att våga ta tag i att förändra sitt liv, många gånger ser vi mer bekymmer med att ta oss ur bekymmer, men det är fel sätt att se på det. Förändring med en positiv inställning är alltid en bra förändring. Man behöver stanna upp och fundera över sin livssituation och sina val då och då. Allt skall inte ändras, men man ska inte heller göra saker för att man alltid gjort det så.

”En stapplande sorts vals, runt kring obehaget (…) Stunden den är din just nu, här är bara jag och du, sträck ut vingarna och våga flyga med mig”

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *