Ny låt på G

Hej vänner!

Mitt i pluggandet av verksamhetsutvecklingen så infinner sig inspirationen… Om det är bra eller dåligt kan diskuteras, men nu har jag iallafall grundskissen till en ny låt klar. Ska finslipa framförallt refrängmelodi innan det är dags att lägga på slutgiltig sång och gitarrer och annat smått och gott…

Låten är en svävande lite U2-influerad låt med bra driv i och heter preliminärt ”Flyga med mig”. Eventuellt så håller jag lite på den låten för publicering tills jag vet om jag vill använda den i en musiktävling framöver, men det får vi se.

Håller annars på att fundera på vilka låtar jag skall spela på mitt nästa framförande som är i min församling i Betelkyrkan i Ljungby den 20/3, någon som har några speciella önskemål?

Det börjar för övrigt också bli dags att höra av sig om ni vill ha en spelning med mig i sommar, skulle vara skönt att kunna planera in många spelningar i sommar. Kontakta mig på josef@tingbratt.se om ni vill boka eller använd kontaktformuläret på hemsidan.

Frid!

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *