Uppskattad insats

Det verkade vara en uppskattad sånginsats jag gjorde i Betelkyrkan idag med den fantastiska Samuel Wilhelmsson på Piano. Det var tänkt att min fru Sanna skulle spelat med mig, men hon fick ta hand om vår sjuka dotter så Samuel ställde upp på en dags varsel vilket jag är otroligt tacksam över.

Repertoaren denna gång bestod av ”Stilla” som Samuel tonsatt och jag skrivit texten till. Sen hade jag valt att sjunga en gammal sång som jag inte spelat på länge men som stämde bra med temat för predikan. Låten heter ”Min längtan” och skrevs någon gång under tidigt 2000-tal av mig. I samspelet med Samuel kom inspirationen till ett möjligt arrangemang på den, vilket varit orsaken till att jag inte spelat in den tidigare. Så den kan nog komma upp på hemsidan och i repertoaren vad det lider.

Sen sjöng vi den fantastiskt vackra (men smöriga) sången ”Thank You” som är inspelad av gruppen Secret Garden som har som största merit att ha skrivit låten ”You Raise Me Up” som en del av er kanske hört 😉

Thank You är inspelad med Peter Jöback på sång och finns att lyssna på på Spotify (Secret Garden – Thank You), det var ett nöje att få framföra den och det verkade vara uppskattat.

Nu är det inga spelningar inbokade på ett tag, nu blir det till att försöka skapa och arrangera lite i studion igen. låten ”Flyga med mig” ska bli färdig tänkte jag…

Jag börjar leta spelningar för sommaren och hösten nu också, återkom gärna om ni är intresserade av att boka.

Frid!

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *