Lite nya releaser på gång

Det har varit stiltje på inspelningsfronten nu sedan jag släppte min senaste singel ”Håll mig kvar” 2016. Jag har funderat på hur man ska göra med inspelning av nya låtar då det inte råder brist på material. Jag har slutligen landat i att det inte blir någon mer tryckt skiva, och troligen inte fullängdsalbum heller. Under våren planerar jag däremot att släppa två stycken singlar, en låt som min vän och basist på de flesta av mina inspelade låtar mixade och mastrade som skoluppgift på sin musiklärarutbildning.

Den andra låten är en nyskriven låt som jag skickat till min vän och producent Marcus Sigvardsson som ”fick feeling” och påbörjade ett embryo till en studioinspelning. Så vi har bokat in en heldag i april för att spela in hela låten.

Annars så har jag och hela familjen flyttat ”hem” till Vårgårda efter 14 år i Småland. Det har gjort att jag dels fått lite förfrågningar på vår nygamla hemmaplan, så det börjar fyllas på med lite spelningar.