Ändrad websida

Om jag tidigare börjat mina inlägg med att det var alltför längesen jag skrev här så är det väl en underdrift nu. Senaste inlägget önskar jag gott nytt år och nu är vi snart i december…

Nyhetspubliceringen har därför på den lite omgjorda sidan hamnat på en annan sida då det mesta av min kommunikation med er som är intresserade av mitt musicerande sker på Instagram och Facebook. Här kommer jag dock skriva lite nyheter och lägga upp spelningar.

Privat har jag en del att stå i nu och har även haft under året då jag och min familj flyttat hem till Västergötland och Vårgårda. Det har gjort att det blivit mindre tid för musicerande då det ju inte är min huvudsyssla på dagarna heller.

Under 2020 är det fortfarande ett tomt papper, vi har ett projekt i att bygga hus med familjen vilket gör att jag troligtvis inte kommer släppa något nytt under året även om det finns material för en ny skiva.

Dock är jag fortfarande intresserad av bokningar och man får gärna höra av sig till mig för att boka in spelningar.