Spela mina sånger, noter publicerade!

Under de senaste åren har jag blivit duktigare på att föra över min musik till noter med ackord och sångmelodier. Jag har använt det när jag spelat dem och skickat till musiker. Men jag har också insett att det skulle vara väldigt roligt om andra ville spela och sjunga mina sånger, därför har jag bestämt mig för att erbjuda de låtar jag överfört till noter för nedladdning för de av er som vill spela hemma, i en gudstjänst eller annat sammanhang.

Noterna är inte superdetaljerade, det är sångmelodin och ackorden som står med, men jag hoppas det kan glädja någon framöver.

Jag är tacksam om ni bibehåller informationen om mig som upphovsman och låtskrivare.

Här följer de noter jag har publicerat hittills:

Gryning utan slut

Hopp om ett liv

Håll mig kvar

I skuggan av jul

Även när du faller