Ekberg, Ekberg och lite Ekberg

Nu har det varit mycket Einar Ekberg det senaste och få uppdateringar på denna sida. Förra helgen var jag inbokad med Robert Jenderman och Magra-Långareds Kyrkokör i Centrumkyrkan i Vårgårda för att sjunga Einar Ekberg.

Detta ledde till att jag var i min hemförsamling i Ljurhalla på Gudstjänst på söndag förmiddag samtidigt som Nårungakören under Hans-Lennart Raasks ledning skulle sjunga. Hans-Lennart fick veta detta i förtid och jag blev därför inbokad på att sjunga även med dem på Söndag förmiddag. Jag sjöng några sånger med kören och även två ur Einar Ekberg-repertoaren vilket verkade vara uppskattat.

IMG_0341
Robert Jenderman leder Magra och Långareds Kyrkokör i Centrumkyrkan i Vårgårda

Sen på kvällen var det så dags för konsert i Vårgårda. Det var fullsatt i den relativt lilla Centrumkyrkan och konserten gick väldigt bra i mitt tycke. Det kan nog bli mer konserten i denna konstellation också.

Andreas Hjalmarsson på klaviatur
Andreas Hjalmarsson på klaviatur

Ackompanjemanget sköttes även denna gång av Andreas Hjalmarsson som med bravur och mycket känsla kompade mig och kören.

DSC_2132I söndags (24/1) var jag inbokad för att sjunga på gudstjänsten i Betelkyrkan där jag är aktiv numera. Jag kontaktade Percy Bergman för att se om han ville spela till mig på lite Ekbergsånger vilket han tackade ja till. Det gick bra och filmades dessutom av Mikael Fridén, dessa filmer går strax att se under ”Media”-fliken.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *