Liten film om söndagens Einar Ekberg-konsert

Efter mycket nötande av noter och en del lyssnande på Einar Ekberg på Spotify (!) så börjar jag bli trygg i låtarna som ska sjungas på söndag, trots att det är sånger jag faktiskt aldrig hört förut trots min uppväxt i kyrkan.

Percy Bergman från pingstkyrkan i Ljungby frågade mig för ett halvår sen om jag ville vara med som solist på en Einar Ekberg-konsert i mars, det kommer vara en konsert med mig och två solister till; Therese Hasselgren (sopran) och Lars Bergman (baryton). Musikerna består av Percy Bergman (klaviatur), Jan Bergman (klaviatur), Philip Crona (bas) och Niklas Eriksson (trummor). Vi kommer framföra ett 15-tal sånger i Pingstkyrkan på söndag (22/3). Det är fritt inträde och allt överskott går till Erikshjälpen.

Det har varit en lärorik period att gå igenom denna sångskatt. Idag publicerade Smålänningen en film där vi presenteras och man får höra lite smakprov på sångerna, och min dotter Saga gör sin TV-debut som pianist…

Det ska bli fantastiskt roligt med konsert på söndag, hoppas några av er kan komma!

//Josef

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *