Inte ”Nästa” men ”Toppen” i alla fall

Igår publicerades de tävlande i Svensktoppen Nästa för SR Kronoberg, jag var med 2011 och hoppades få vara med i år igen med min låt ”Sanningens Triumf”. Tyvärr blev det inte så och det var tråkigt då jag verkligen trott på denna låt som en bra låt för radio, jag anser den vara en av mina bästa låtar hittills.

Men senare på kvällen ringde Peje Johansson som också jobbar på SR Kronoberg i flera olika program, bl.a. After Work som numera innehåller Kronobergstoppen (där jag varit med och tävlat förr). Även After Work har jag också varit med i, men då var det utom tävlan. Det senaste har man slått ihop dessa program så veckans utmanare i Kronobergstoppen får vara med och spela live på After Work, vilket är precis vad jag ska göra på fredag. Jag kommer köra en akustisk version av låten och tar med Nathanael Nilsson och Niclas Eriksson på bas respektive gitarr. Det ska bli kul att spela live, även om jag är lite nervös för just denna låt som är mycket krävande sångmässigt. Men det ska nog gå bra.

Jag återkommer med mer information om tider för spelningen.

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *