Två spelningar på en dag!

I lördags var det dags för två spelningar på samma dag, först medverkade jag på Charity Run i Lagan. En motorcykelträff där målet är att köra hoj och samla in pengar till Astrid Lindgrens Barnsjukhus och barnmottagningen i Ljungby. Jag spelade innan kortegen skulle åka tillsammans med mina vänner Nathanael Nilsson och David Einebrant på bas respektive gitarr.

Tyvärr blev det lite felaktigt med informationen så mitt under min konsert så börjar några hojar som skall vara föråkare att åka iväg, då får alla bråttom till hojarna och jag spelar på scenen samtidigt som publiken lämnar platsen, en lite märklig känsla men spelningen gick bra.

Senare på kvällen var det dags för den andra spelningen som var i Sundet lite norr om Lagan. VI spelade där i ett sommarhem och då var även min fru Susanna med på Piano och Johan Råsbrant på trummor. Denna gången satt publiken kvar och vi hade en härlig kväll med skön stämning.

Tack alla som kom och lyssnade, oavsett om ni satt i en bänk eller på en motorcykel!

Frid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *