Studioinspelningen färdig

Är nu hemma igen efter en kul men intensiv vecka i Marcus Sigvardssons studio i Utby utanför Göteborg. Vi har spelat in 13 låtar med massa instrument, sång och stämmor. Samtliga låtar är insjungna med både engelsk och svensk text så det blev mycket sjungande.

Rösten, fingrar och hälsan höll sig vid god vigör hela veckan, ett stort tack till alla er som bett för inspelningen, det har känts att vi blivit burna igenom detta.

Nu ska Marcus ta lite vila från låtarna och i slutet på nästa vecka påbörja mixningen av låtarna. Samtidigt är Sofie Persson i fullt arbete med skivomslaget och förhoppningsvis så klaffar allt så att jag har en skiva i handen den 23/2 när releasen är planerad 🙂

Fick klart med en bokning till i februari så den 16/2 spelar jag med Nathanael, Kalle och Jennie i Vårgårda Missionskyrka på en liten konsert, den 17/2 på förmiddagsgudstjänsten i Ljurhalla Missionskyrka. Eventuellt, eventuellt kan skivan vara tillgänglig redan då, men det är inget jag kan lova tyvärr…

Vill avslutningsvis bjuda på lite bilder som Markus Lidevi tog nere i studion i samband med inspelningen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *