Releasespelningar

Börjar se mig omkring efter ställen där jag kan få komma och spela i samband med min skivrelease i vår. Om allt går enligt plan så kommer jag ha en skiva klar i februari. Jag letar i samband med detta spelningar för att få komma och presentera min musik och det budskap jag vill förmedla om hur Gud finns med i ”alla delar av mitt liv”. En konsertkväll är en helgjuten upplevelse med mellansnack och låtar som är menade att beröra lyssnarna.

D2C_2786Jag kan komma antingen med fullt band eller i enklare sättning, allt efter möjlighet och önskemål.

Vet du något ställe där min musik skulle passa in, det kan vara en ren konsert, i en gudstjänst, café eller annat så hör av er till mig.

Frid vänner!

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *