Julens spellistor framme, får jag vara med?

Förra året spelade jag in ”I skuggan av jul” tillsammans med Marcus Sigvardsson som även skall spela in min fullängdsskiva i januari.

Nu när julen närmar sig med stormsteg vill jag passa på att göra reklam för jullåten igen. foto: Markus LideviDels finns den att köpa (eller ge bort) på iTunes m.fl. samt på Spotify, men jag skulle bli väldigt glad om ni önskade den i era radiostationer. Sveriges Radio har tillgång till den och även lokalradiostationer då den finns i digitala skivaffärer.

Så tycker ni om låten, spela, lyssna och önska och glöm framförallt inte bort vad jag vill få sagt med sången. Det finns så många som inte upplever julen som den vackra, glada högtid som det borde innebära.

Det finns flera organisationer som arbetar med barn och vuxna i denna situation, ett bra exempel är Hela människans projekt De glömda barnen, men även Räddningsmissionen, Frälsningsarmén och många andra är engagerade i att hjälpa människor i vår närhet. Skänk gärna en summa till dessa organisationer istället för att ge stora och dyra julklappar som ändå hamnar i förråden till slut.

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *