Ny låt och studioinspelning

Laddar upp för min resa till Göteborg på torsdag då jag och Marcus Sigvardsson skall arbeta med den jullåt som jag skrev förra julen. Då var den klar lite för sent för att kunna få någon radiotid, så tanken denna gång är att spela in en högkvalitativ inspelning och samtidigt testa hur jag och Marcus arbetar tillsammans i en studio. Fungerar det bra så kan det bli fler sessioner i studion framöver.

Släppte idag låten ”Flyga med mig” på hemsidan som jag skrivit om ett tag. Nu ligger den på hemsidan, lyssna gärna in er på den.

På denna låt spelar Nathanael Nilsson bas och på några av de låtar som redan finns så har jag publicerat uppdaterade versioner av de låtarna med basspel av Nathanael. De ändrade låtarna är: Tårar som inte släpps ut och Din andra kind.

Mycket nöje kära vänner! Ytterligare rapport kommer när jag är i Göteborg på torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *