Lite ny inspiration med medmusikanter

Hade Nathanael Nilsson på besök igår kväll, han lade basslingor på flera av mina låtar. De flesta har innan endast haft mjukvarubas, men nu finns det riktig bas på dem, dock inte på hemsidan ännu. Nathanaels insats på en låt fick mig inspirerad att slutföra den så snart så är det nog dags för publicering av låten ”Flyga med mig” som jag nämnt ett antal gånger här i bloggen tidigare. Har en bra låt, men lite brist på idéer i arrangemanget, men nu börjar det falla på plats.

En annan rolig sak som jag hintat lite om är att jag skall in i studio den 6/10. Tanken är att jag ska spela in en jullåt som jag skrev förra året och som låg på hemsidan ett tag. Nu ska jag försöka få den inspelad ”på riktigt” för att dels se hur jag och den bokade producenten funkar tillsammans och samtidigt få en inspelning som jag kan marknadsföra lagom till jul som en julsingel.

Idag blev det lekt lite i min studio också, spelade in en metal-låt som jag skrek loss på, men den lär ni inte få höra på hemsidan… Endast för mitt nöjes skull 😉

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *