Arrangemangskramp

Det måste kallas det när man får svårt att få ut de där kreativa idéerna till en komplett låt. Två låtar ligger i datorn och väntar på att få publiceras till er så fort de är klara. Två låtar som jag är extremt nöjd med men inte lyckas få igång inspirationen för ”det rätta arrangemanget” på…

Arrangemangskramp!

Har tagit lite hjälp av en vän (som i Vem vill bli miljonär ungefär alltså) som jag hoppas ska kunna komma med lite inspelat material att plocka in i låtarna, nästa vända får väl bli att ”fråga publiken” helt enkelt…

Kanske är det värmen i rummet jag sitter i, kanske är det pressen att vilja publicera låtarna eller helt enkelt brist på fantasi…

Hur som helst så blir det inte färdigt ännu.

Så fram till dess, kära vänner så får ni hålla er till tåls med det som finns på hemsidan…

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *