Rensvistrapporten

Jahapp, då var man hemma efter en helg i Vårgårda som avslutades med spelande på gudstjänsten i Rensvist Missionshus idag.

Det blev en spelning innehållande fem stycken av mina låtar. Bl.a. var jag galen nog att ta mig plats vid pianot på Storm i Vattenglas. Det gick hyfsat. Spelade även denna söndag ”Gryning utan slut” som jag hoppas kunna delge er andra inom överskådlig framtid.

Spelningen verkade uppskattad utifrån responsen jag fick och det kändes bra även för mig. Tack Rensvist för att jag fick komma!

Stort tack även till Markus Lidevi för spelandet med mig idag och fotandet igår. Du är grym!

Nu är det dags att dra ihop ett komp till spelningen på allsången i juli!

På återhörande!
/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *