Produktiv (2009-10-11)

Just nu är jag inne i ett grymt produktivt stadium, men fortfarande i ”löst läge”. Inga av låtarna har spelats in utan jag testar lite olika harmonier och höjningar m.m. Detta är ett rätt skönt stadie i låtskrivararbetet då man fortfarande kan ”bygga om sin baby” utan att någon reagerar, man kan skriva om låten helt och ändra i texten.

Så fort den spelats offentligt eller lagts ut här så känner jag mig mer låst i formen. Det börjar ryckas lite i mig gällande spelningar, det kan nog bli lite i vår och sommar om allt går väl. Nu är bara frågan om jag ska trycka eller bränna någon skiva eller jobba vidare lite till. Det är ju samma sak där, har jag inte tryckt eller bränt något så kan jag fortfarande lägga om gitarr eller sång t.ex.

Snart är det dags att börja repa för mina två spelningar i November, jag är grymt laddad för dessa spelningar. I december blir det julkonsert i Vårgårda igen också, får se vad det blir för låtar denna gång. På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *