Detta med tid (2009-09-29)

Jaha, det är bara att inse att tiden är helt klart den begränsande faktorn kring låtskriveriet. Kom på en text till på vägen till jobbet i morse som jag hann kladda ner innan jag började jobba. Då ska man bara ha tid att tonsätta den, och ännu viktigare, det ska bli en lika bra melodi som text.

Jag jobbar just nu med musiken till den låt jag nämnt tidigare som handlar om ett par goda vänner till mig som gått igenom en tuff period. Den kommer nog upp närsomhelst här. Har också en text kring oss kristnas tendens att göra tron så komplicerad att vi skrämmer bort folk med vårt eget utanpåverk.

Texten jag skrev idag behandlar oss svenskar och vår smygrasism som kombineras med en solidaritet som klingar falskt då vi ändå tittar snett på de som inte är som vi. Trots att, eller på grund av att vi aldrig varit där och upplevt det som de varit med om. Lite tankar jag hade för dagen. Ha det så bra till nästa gång.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *