En härlig helg på Bödagården

Är precis hemkommen efter en härlig helg på Bödagården tillsammans med flera av artisterna från ”För Kärleks Skull”-projektet.

Vi hade en konsert på midsommardagen, men sågs redan på midsommarafton för att repa ihop oss då de flesta av oss faktiskt inte spelat tillsammans innan. På kvällen träffades vi med våra familjer och hade en härlig midsommarmiddag tillsammans.

Vi var 6 st av artisterna från skivan som medverkade och alla spelade sin låt från skivan samt en egen låt till var, sen avslutade vi med ”Man in the mirror” tillsammans. Vi hjälptes åt med att köra på varandras låtar och jag fick äran att agera duettpartner till Martina Möllås fantastiska låt ”Välkommen hit” som Jonas Sandwall sjunger på på inspelningen. Till min låt ”Hopp om ett liv” tog jag hjälp av min dotter Juni som gjorde en fantastisk sånginsats på den sången.

De som medverkade var jag, Martina Möllås, Jeanette Alfredsson, Johan Mauritzson, AnnaMaria Bergqvist och Malena Furehill.

Till komp hade vi ett gäng fantastiska människor, Fredrik Fri på Trummor, Jonas Bergström på bas och Monica Frick på Piano.

Fr. v: Johan Mauritzon, Monica Frick, Kristina ”Tinna” Persson, Jeanette Alfredsson, Helena, Malena Furehill, AnnaMaria Bergqvist, Juni Tingbratt, Jonas Bergström, Martina Möllås, Josef Tingbratt och Fredrik Fri

Konserten var välbesökt och verkade vara väldigt uppskattad, trots lite gitarrstrul på min sida så flöt allt på bra och vi hade en enormt rolig helg tillsammans.

Bifogar ett filmklipp med några av låtarna:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=x_11wkSJMgE]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *