Lite saker på G

Nu var det på tok för längesen jag skrev något här. Jag har inte varit sysslolös, men det har varit lugnt med stora musikprojekt.

I söndags var jag i Pjätteryds Kyrka och medverkade på väckelsegudstjänst. Inte jättemycket folk men skön stämning och fantastisk akustik. 

Nu till helgen blir det två olika typer av musicerande, på lördag ska jag sjunga och spela på mina vänner Mikael och Emmas vigsel tillsammans med bl.a Kalle och Jennie Kihlstrand som spelade med mig på bl.a min releasekonsert för Alla delar av mitt liv 2013 och Hanna Petersson som inte spelat med mig tidigare men det ska bli kul att sjunga duett med hennes vackra röst.

På söndag blir det en Ekberg-konsert i Mullsjö, ska bli kul att sjunga dessa starka sånger igen. Har dessutom varit på lite sångcoaching med Anders Mårtensson där vi tränat lite på denna typ av sånger som jag nu får praktisera!

För övrigt är mitt nästa uppträdande med egna låtar på midsommardagen på Bödagården på Öland då vi ska ha konsert med ”För kärleks skull”-projektet. Jag, Jeanette Alfredsson, Martina Möllås, Anna-Maria Bergqvist och Malena Furehill medverkar med några låtar var och kommer även sjunga några gemensamma låtar som kommer bli väldigt bra tror jag. Missa inte detta om du är i närheten av Öland!

Sen håller jag på med projektering av ny skiva. Har ett tiotal låtar som skulle vara ok att spela in och har haft lite produktionssnack med tilltänkta producenterna så nu handlar det om tid och möjlighet att spela in, hoppas kunna återkomma med mer info framöver.

Detta var allt just nu, förhoppningsvis dröjer det inte lika länge till nästa inlägg!

Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *