Skivor som påverkat mig del 5

farcountryAndrew Peterson – The Far Country

När jag gick på ITM 2005 så fick vi besök av en amerikansk Singer/songwriter vid namn Andrew Peterson. Jag har aldrig haft särskilt bra koll på den kristna musikbranschen i USA och har upplevt den som rätt likriktad och tråkig.
Så det var med låga förväntningar jag bänkade mig för ett litet seminarium med Andrew under skoltid. Han varvade samtal med sånger och golvade mig totalt. Inte främst för musiken utan texterna och den personliga touch han lade till dem.
Senare på kvällens konsert köpte jag denna skiva och den har betytt mycket för min solosatsning då jag lärt mig att man kan skriva sånger som kristen artist utan att alla sånger behöver vara evangeliserade. Handlar de om livet så handlar det om tron och livet med Gud då det infiltrerar hela livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *