Lyssningstips!

Min vän och tillika producent av min skiva, Marcus Sigvardsson har påbörjat ett spännande projekt. Han har startat en podcast som heter Navet.

Utifrån en period av utbrändhet började Marcus fundera kring hur man kan kombinera livet som musiker med en tro och familj och allt annat i livet. Det mynnade ut i dessa samtalspodcasts med svenska musiker med kyrklig bakgrund som i mitt tycke är mycket intressanta att lyssna på. Avslappnade samtal med Erik Tilling, Per Lindvall och Robert Eriksson finns att lyssna på nu och alla har berört mig på olika sätt.

Ni som hört mig live vet att många av mina sånger kommit när jag gått igenom en likadan period i livet som Marcus och under vår period i studion fick vi många gånger samtala om våra erfarenheter, en dialog som jag känner igen i lyssnandet.

Det handlar om uppväxt i frikyrkan, musikalitet, motstånd och glädjeämnen. Jag har känt igen mig och blivit berörd av det jag hört.

Lyssna på det på iTunes eller här.

Tidningen dagen skrev en artikel om Marcus podcast i tisdags som går att läsa här.

Bra lyssning inför mörka höstkvällar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *