En kväll i Kuvarp

I lördags spelade jag tillsammans med Nathanael Nilsson och Therese Crona i Kuvarps sommarhem i Ölsremma (utanför Tranemo). Detta var tredje gången jag var där och spelade, alltid kul med ställen dit man får återkomma, då kan man anta att det är uppskattat. 🙂

Efter att ha spelat med bara Nathanael tog vi denna gången med hans flickvän Therese som är en duktig pianist och sångerska som förstärkning. Inte sista gången hon får följa med!

Förra veckan övade jag med de som skall vara bandet på min spelning på Attholmen utanför Alingsås. Det är kul att få spela på Attholmen där jag under min tonårstid besökt många konserter med förebilder såsom, Edin-Ådahl, Jerusalem och många andra. Nu är det jag som spelar där vilket känns stort. Dessutom tillsammans med ett gäng fantastiska musiker från Vårgårda/Alingsås. Är ni i närheten så kom gärna på denna konsert, det kommer bli grymt bra!!! (https://www.facebook.com/events/523275774382745/)

På fredag släpps även min nya musikvideo, håll utkik!

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *