Releasekonserten i bilder och de ord jag inte saknar…

Igår kväll var en härlig kväll! Tillsammans med ett gäng fantastiska musiker spelade vi en konsert i Betelkyrkan i Ljungby som var releasekonserten för den skiva jag jobbat med nu i 4 år. Inte undra på att det känns lite tomt idag och att man är lite trött.

Trots att det var sportlovshelg i Ljungby så var konserten välbesökt och det verkade också som att den var uppskattad. Utifrån min plats på scenen så kändes det väldigt bra, vi gjorde en riktigt bra konsert i mitt tycke.

Musiker för kvällen var följande:
Josef Tingbratt – Gitarr & Sång
Nathanael Nilson – Bas
Jeremia Berndtsson – Elgitarr
Karl-Henrik Kihlstrand – Klaviatur
Staffan Petersson – Klaviatur
Jennie Kihlstrand – Kör
Johan Råsbrandt – Trummor
Emmie Nilsson – Cello

Stort tack till alla som kom och till alla som köpte skivan, den ligger nu även ute på iTunes och andra skivbutiker för digital download (ej streaming, tex. Spotify). Men köp hellre ett signerat ex. av skivan via min webshop här.

Här följer också lite bilder från konserten tagna av Mikael Fridén!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *