Texter & smakprov på låtar publicerat

Nu ligger låtarna uppe för lyssning på en vers och refräng samt alla texter. Skivomslaget har också blivit officiellt.Alla delar av mitt liv

Kika in och titta lite vetja!

Distributionen av skivan till butiker kommer ske via Talking Music i Huskvarna, något jag är väldigt glad över då det varit den sista pusselbiten som saknats innan lanseringen. Nu med det klart så är jag stolt över att snart få lansera Endless Dawn Medias första skiva ”Alla delar av mitt liv”.

Digital distribution är också på gång, ej säker på att det kommer vara lanserat på alla ställen till releasen, men det kommer dyka upp på sajter för digital download. Dock avvaktar jag något med streamingtjänster som Spotify m.fl. Detta för att hålla den fysiska skivan exklusiv för er som köper den. Rätt eller fel är svårt även för mig att avgöra, på samma sätt som jag inte lagt upp hela låtar för provlyssning här på hemsidan.

Jag hoppas ni tycker att låtarna låter såpass bra att ni blir sugna på att köpa en skiva av mig iallafall.

Frid vänner!

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *