Mixning och lyssning

Nu börjar Marcus maila över filer för provlyssning av hans mixning. Mycket att fundera på och i vissa fall lite ändrade ljudbilder som jag helt enkelt måste vänja mig vid. Överlag låter det väldigt bra, även om jag skrivit långa listor på synpunkter, men det ingår i arbetet.

Bollar också idéer på olika designidéer och loggor samt förbereder det som är det mer formella arbetet med att släppa en skiva. Min lilla enskilda firma kommer ju faktiskt att bli ett skivbolag vilket kräver en del pappersarbete.

Min firma heter för övrigt Endless Dawn Media sen i fredags, baserat på den engelska titeln på Gryning utan slut. Så det kommer bli skivbolagets namn också.

Nästa lördag ska jag på artistdag i Huskvarna, ska bli spännande och se om man kan nätverka lite där och knyta kontakter avseende distribution av skivan som är det som jag inte har något klart med i dagsläget. Vore kul om skivan kunde finnas ute på näthandlare och skivbutiker.

Frid!

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *