Givande förproduktionsmöte

Lördagen den 6/10 var jag och träffade Marcus SIgvardsson för att planera upp inspelningen som påbörjas 12:e november. Vi lyssnade igenom låtarna och planerade vilka saker som behöver arras om på varje låt och hur soundet på låtarna och skivan bör låta. Kul är att vi från varsitt håll har ungefär samma bild av hur det bör låta kring denna musiken.

Det blir sammanlagt 12 låtar som spelas in i studion, har valt att rata några av de som jag publicerat tidigare och lagt till 2 låtar som ännu ej publicerats här på hemsidan. Ambitionen är också att spela in engelsk text till de flesta låtarna för att om möjligt kunna bredda spelställen till även utanför norden framöver. Hälften av låtarna har idag även engelsk text, och faktum är att det är betydligt enklare att översätta från svenska till engelska än tvärtom.

De av er som känner till mina låtar kan ju fundera på vilken låt detta är (gissningar mottages gärna i kommentarsfältet):

Keep me in an endless dawn
Give me power on and on.
My restless soul without a home
finds it’s peace in you alone.

Gällande skivkonvolut så håller jag en dialog med en tjej som är enormt duktig illustratör och har fått frågan om att designa omslaget, ska bli spännande att se vad det blir av detta i slutändan.

Vore kul med en dialog kring skivan om några av er som läser har idéer synpunkter eller annat som kan vara bra att tänka på.

Och om ni är intresserade, glöm inte att förbeställa skivan.

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *