Skivbeställningar börjar ramla in

Sitter i det annalkande höstmörkret och planerar lite för min inspelning nu. Kul att flera av er redan förbeställt skivan, jag är jättetacksam för det stöd ni visar på så vis.

6:e oktober ska jag träffa Marcus och ha ett produktionsmöte där vi går igenom låtarna och arbetet med inspelningen. Sen kör vi skarpt i oktober!

Är oerhört taggad inför detta och tror verkligen att det kan bli riktigt bra, är i kontakt med en person avseende skivomslag och om det stämmer med personens planering kan även detta bli riktigt bra. Kul med en lyckad helhet i både form och ljud om det går!

I fredags sjöng jag på en begravning för en f.d. kollegas far som inte ens var 60 år fyllda och dog i cancer. Sorgligt med begravning för en person som avlider såpass ung och det var tungt att sjunga, men det gick bra. Sjöng ”Up where we belong” tillsammans med Rebecca Scherling.

På fredag blir det begravning igen av en ren tillfällighet, denna gång för en person jag inte har någon anknytning till vad jag vet.

Vi övar nu också intensivt för en Coverspelning den 29/9 som Jennie Gunnarsson (som brukar köra på mina låtar live) bokat in. Det blir i princip samma band som brukar spela med mig fast vi kör klassiska coverlåtar istället. Vi har övat en gång och det lät redan då väldigt bra, kanske kan bli en fortsättning på detta?

Det var allt för denna gång vänner!

Frid

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *