Inspirerande period

Hej vänner, fick inspiration igår till en ny låt. Satt uppe till sent igår kväll för att komponera text och exakt melodi till låten och det kommer bli riktigt bra. Återstår att se när den kan släppas ut offentligt.

Jag är i samtal kring en skivrelease, men exakt hur och när är inte spikat, men jag kommer definitivt låta er veta när något är bestämt. Det kan bli så att denna nya låten inte släpps offentligt förrän den är inspelad på skivan, måste ju ha några överraskningar till er när albumet släpps!

Kan nämna att låten är en uptempo-låt med rockig refräng men elektroniskt sound överlag. Men den är långt ifrån färdigarrangerad…

Har en preliminär bokning den 6/7 som vore kul om den blev av, letar fortfarande fler spelningar i sommar så hojta till om ni har några tips på ställen att kontakta eller om ni vill boka mig.

Frid!

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *